Artikuj në lidhje me kuptimin dhe trajtimin e të anën psikologjike të belbëzimit

Shumica e njerëzve janë të njohur me simptomat fizike të stuttering dhe trajtimin e tyre, por disa të vërtetë të kuptuar aspektet psikologjike të problemit të stuttering. Në këto grup të nenit stuttering Jack flet për këtë anë të paparë e stuttering / belbëzim dhe se si ajo duhet të kuptohet, iu afrua dhe trajtuar. Të kuptuarit e përmbajtjes së këtyre neneve është një domosdoshmëri për të gjithë njerëzit që mbahet goja dhe ata që aspirojnë për të trajtuar ato.